Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset toimitan internetin kautta, mistä ne voi hakea

Päivitykset tapahtuvat kunkin ohjelmiston sivustolta, jonka osoitteen toimitan saatuani tilauksen.

Jokaiseen päivitykseen ja uuden ohjelman kauppaan liittyy oikeus päivittää ohjelmaa ilman lisämaksuja kyseessä olevan kilpailukauden loppuun (eli seuraavaan lokakuuhun saakka).

Ilmaisen päivitysoikeuden päätyttyä maksaa kunkin ohjelman päivittäminen 50 euroa, millä hinnalla saa päivittää ohjelmaa vapaasti useita kertoja saman kilpailukauden aikana. Hinta on voimassa myös useita vuosia päivittämättä olleille ohjelmille.

Edellä mainittu hinta koskee normaaleja päivityksiä tilanteissa, joissa ohjelma ei ole muuttunut olennaisesti. Vuosina 2012 ja 2013 ovat tulleet jakeluun olennaisesti uudet ohjelmat HkKisaWin ja ViestiWin henkilökohtaisiin ja viestikilpailuihin. Urheiluseura-asiakkaalta maksaa päivittäminen aiemmista ohjelmista näihin ohjelmiin 150 € ohjelmalta. Muiden asiakkaiden osalta hinta saattaa poiketa.

Mieluimmin otan päivitystilauksia vastaan sähköpostilla osoitteeseen pekka (at) pekkapirila (piste) fi. Tilauksesta tulisi ilmetä, mitä ohjelmia pyyntö koskee sekä sähköpostiosoite tai muu yhteydenotto-osoite. Lähetän laskun sähköpostilla pdf-tiedostona tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen, ellei erityisesti pyydetä lähettämistä postitse tai e-laskuna.

Tiedot päivitetty 25.11.2013.

Palaa Pirilän kotisivulle.